Vedetele Bârladului vin la o campanie de împădurire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile bârlădene îi invită pe locuitori să participe, la sfârşitul acestei săptămâni, la o activitate de „înverzire" a parcului de la Prodana

Acţiunea este desfăşurată în colaborare cu Regia Naţională a Pădurilor -Romsilva şi se va bucura de prezenţa mai multor vedete care s-au născut în Bârlad. Alături de bârlădeni, la acţiunea de plantare de sâmbătă dimineaţă, vor mai participa Andreea Răducan, Nicolae Rainea, Titi Aur, Marcel Guguianu, Corneliu Vasilescu, dar şi omul de afaceri  Adrian Porumboiu.

Cursă specială până la Prodana

„Îi aşteptăm pe toţi bârlădenii, elevi, pensionari, profesori să participe la această acţiune. Vor fi puse la dispoziţie toate instrumentele necesare pentru plantare şi sper ca numărul celor prezenţi să fie cât mai mare", ne-a spus deputatul Adrian Solomon, unul dintre organizatorii acestei activităţi.

În pădurea din parcul Prodana se vor planta 20.000 de puieţi. Aceştia sunt oferiţi de către Romsilva. Pentru a înlesni participarea bârlădenilor la acest eveniment, autorităţile bârlădene vor pune la dispoziţia doritorilor un microbuz ce va pleca din faţa Primăriei Bârlad. Microbuzul pleca regulat, din jumătate în jumătate de oră, începând cu 8:30.

„Mi se pare o iniţiativă bună şi eu voi merge cu bucurie. Mai ales că voi avea ocazia să mă întâlnesc cu vedetele locale pe care, până acum, nu le-am văzut niciodată", ne-a spus Costel Marinache, profesor bârlădean.

Tot sâmbătă, dar în comuna Banca, va mai avea loc o acţiune de plantare puieţi ce va fi coordonată de către Prefectura Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite