Vasluiul nu scapă de disponibilizări nici în 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alți 300 de vasluieni vor îngroșa rândurile șomerilor începând din această lună, ceea ce înseamnă că județul Vaslui rămâne pe podium în ceea ce privește rata șomajului.

Primele zile ale anului în care tocmai am intrat nu aduc vești bune pentru vasluienii aflați în căutarea unui loc de muncă. Potrivit ultimelor date oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă  (AJOFM) Vaslui, chiar în primele zile ale lui 2011, nu mai puțin de 12 angajatori au anunțat disponibilizarea a 300 de persoane, după ce la sfârșitul anului trecut alti 921 de vasluieni au ajuns în șomaj. Un astfel de exemplu este Mihai Bulboacă, în vârstă de 42 de ani, care a venit să își semneze carnetul de șomaj pentru prima dată.

"Am lucrat la o firmă de construcții și de luna aceasta ne-a trimis în șomaj. A venit iarna, patronul nu a mai prins lucrări și ne-a trimis în șomaj. Acum trebuie să mă descurc cu 430 de lei. Eu sper ca, totuși, prin martie să ne cheme din nou la muncă, deoarece ne-a spus că a prins niște lucrări prin Constanța și chiar prin Germania", ne-a spus bărbatul.

Mai multe detalii în ediția tipărită a ziarului Adevărul de Seară Vaslui

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite