Suntem la 90 de minute de prima participare în grupele Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Galben-verzii vor avea în această seară calificarea în mâinile lor, în returul partidei cu Sparta Praga, pe care-l vor disputa în Cehia.

După în 2-0 entuziasmant obţinut la Piatra Neamţ, FC Vaslui îşi joacă în această seara şansa de a figura pentru prima dată pe tabloul grupelor Europa League.

Partida va începe în această seară, de la ora 21:00 şi va fi transmisă pe Digisport 1. Jucătorii noştri vor avea parte de o primă specială dacă vor obţine calificarea. Patronul Adrian Porumboiu a anunţat că va mări contractele jucătorilor până la finele anului dacă vor reuşi să treacă de cehi.

Principalele declaraţii înainte de meci:

"Avem şanse de 55% să ajungem în grupe. Este un procent care doar pare liniştitor în fotbal", a spus Adrian Porumboiu la Sport.ro

„Este un joc foarte dificil și, chiar dacă am câştigat cu 2-0 în tur, asta nu înseamnă că ne-am calificat. Suntem o echipa tânără care ajunge pentru a doua oară în play-off-ul Ligii Europa împotriva unei echipe din Praga și sper că vom reuși un joc bun, astfel încât la final să ne calificăm.Asta ar însemna, atât pentru mine, cât și pentru jucători, o performanță deosebită. În ultimii ani am disputat mai  multe  meciuri europene, ceea ce a dus la un plus de experiență pentru jucători și sper ca asta să se vadă și în jocul echipei", a spus aseară Hizo.


Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite