Vasluiul, din nou fruntaş la şomaj în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit datelor oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vaslui, în luna februarie cel mai ridicat nivel al ratei şomajului a fost atins în judeţul nostru, cu 10,06%.

Faţă de luna ianuarie a acestui an, rata şomajului în judeţul Vaslui a crescut cu aproape 1 procent, în evidenţele agenţiei fiind înregistraţi un număr de 15.781 de şomeri, din care doar 4.966 primesc indemnizaţie.

15 vasluieni au rămas fără şomaj pentru că au refuzat să se angajeze

Statistica întocmită de AJOFM arată că rata şomajului în rândul femeilor este de 7,31%, ceea ce înseamnă un număr de 5,752 de doamen sau domnişoare fără un loc de muncă.

Vasluiul, fruntaş la şomaj în ţară

Rata şomajului înregistrat la sfârşitul lunii februarie 2012, la nivel naţional, a fost de 5, 27 %, mai mare cu 0,01 puncte procentuale (pp) decât cea din luna ianuarie a anului 2011 şi mai mică cu 1,40 pp decât cea din luna februarie.
a anului 2011.

Numărul total al şomerilor înregistraţi în evidenţele agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă la finele lunii februarie a fost de 473.866 de persoane, cu 297 persoane mai multe faţă de finele lunii anterioare.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite