Vasluienii nu se mai omoară după ajutoarele de căldură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasluienii se interesează de condiţiile de acordare a ajutorului pentru căldură
Vasluienii se interesează de condiţiile de acordare a ajutorului pentru căldură

Potrivit Primăriei Vaslui, până în prezent, au fost înregistrate puţin peste 2.300 de solicitări pentru ajutoarele de căldură, de două ori mai puţine faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cu toate că termenul limită de depunere a cererilor se apropie, vasluienii nu se înghesuie să ceară ajutoare de încălzire. Din cele 2.305 dosare câte erau înregistrate până la sfârşitul săptămânii trecute la Primăria Vaslui, 224 au solicitat ajutorul financiar pentru achiziţionarea de lemne, 248 de familii sunt dintre cele branşate la sistemul centralizat de încălzire, iar cei mai mulţi, 1833, folosesc gazul metan pentru a se încălzi.

„Zilnic, avem din ce în ce mai multe solicitări, având în vedere că se apropie termenul de 18 noiembrie, dată după care cererile depuse vor fi luate în calcul începând cu luna decembrie 2011, astfel încât cei care vor întârzia după această dată nu vor primi ajutorul financiar aferent lunii noiembrie. Prin sondaj, angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială vor verifica cel puţin 60% dintre cererile depuse, astfel încât beneficiarii să nu deţină în proprietate bunuri care i-ar putea exclude de la acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei", a precizat Geanina Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite