Vaslui: Vasluienii, invitaţi la ştrand şi la piscină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii au anunţat temperaturi ridicate pentru acest sfârşit de săptămână, astfel că cei care vor să se răcorească pot alege bazinele de înot din Vaslui şi Bârlad. 

Deschis în urmă cu trei zile, Ştrandul Municipal Vaslui este locul perfect pentru petrecerea sfârşitului de săptămână, mai ales că meteorologii au anunţat că ploile ne vor ocoli. „În ultima lună, am făcut investiţii majore la ştrand, pentru a oferi vasluienilor un loc curat şi liniştit unde să-şi petreacă timpul liber. Bazinele au fost reconsolidate şi vopsite, iar apa va fi schimbată şi tratată frecvent, pentru a evita orice risc de îmbolnăvire“, a spus viceprimarul Daniel Neacşu.


Ştrandul are două piscine, una pentru adulţi şi una pentru copii, un teren de fotbal şi două de tenis de câmp, dar şi cinci grătare şi o terasă unde pot consuma băuturi răcoritoare sau alcoolice. Ştrandul este deschis zilnic între orele 9.00-19.00, iar preţul unui bilet este 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru minori. Copiii de până la 7 ani, însoţiţi de adulţi, au intrarea gratuită. În schimbul a 7 lei pe zi, vasluienii pot închiria unul din cele 200 de şezlonguri. „Mă bucur că s-a deschis ştrandul şi cu siguranţă voi merge împreună cu prietenii. Anul ăsta nu ştiu dacă voi putea merge pe litoral, astfel că ştrandul rămâne cam singura opţiune“, a spus Andrei Ignat (17 ani), elev.


10 lei, o zi la piscină


Bârlădenii pasionaţi de înot pot alege piscina „Paradisul acvatic“, inaugurată de curând. Situată vizavi de Parcul „Victor Ion Popa“, piscine este deschisă între orele 10.00-19.00, iar preţul biletului este de 5 lei pentru persoanele sub şase ani şi 10 lei pentru restul. „Eu deja am fost o dată de când s-a deschis anul acesta, însă cu siguranţă mă voi mai duce cel puţin o dată pe săptămână pe timpul verii“, ne-a spus bârlădeanul Aurel Golea (29 de ani), inginer.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite