Vasluieni, pregătiţi-vă de petrecere! Vezi aici ce artişti vor veni la „Zilele Vasluiului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Printre trupele invitate se numără şi băieţii de la Zdob şi Zdub
Printre trupele invitate se numără şi băieţii de la Zdob şi Zdub

Începând de mâine, 17 august, timp de trei zile, pe vasluieni îi aştepată o petrecere cu mizică pentru toate gusturile, întreceri sportive, spectacole de teatru sau expoziţii de carte. 

Ca în fiecare an, Primăria Vaslui organizează „Zilele Vasluiului" şi a pregătit manifestări dediate vasluienilor de toate vârstele.

Cu siguranţă, locaţia cea mai aglomerată va fi cea de la ştrand, acolo unde, în fiecare seară, trupe sau artişti precum Zdob şi Zdub, Taxi, Raluka sau DJ Rzno şi Sylvia vor face atmosferă pentru tineri.

Va exista şi o seară dedicată iubitorilor de folclor, invitat fiind Ansamblul „Joc" din Republica Moldova.

Petrecerea va începe vineri, de la ora 09:00, în Centrul Civic al oraşului, pe ritmurile fanfarei Rotaria, urmând ca cei mici îmăreună cu părinţii ori bunicii să meargă în Parcul Copou unde va avea loc spectacolul de muzică şi dans „Sunt o mică vedetă". La Biblioteca Judeţeană va avea loc un concert de pian şi o lansare de carte, iar de la ora 17:00, la Sala Polivalentă, va începe „Cupa municipiului Vaslui" la handbal.

Sâmbătă, iubitorii de muzică clasică şi somfonică sunt aşteptaţi, de la ora 17:30, tot în Parcul Copou, acolo unde vor avea loc concertele Coralei „Voces" şi a „MuzArt Orchestra".

Distracţia se va termina duminică, atunci când iubitorii de muzică populară şi de fanfară sunt aşteptaţi la ştrand. Pe lângă Ansamblul „Joc", pe scenă vor mai urca Fanfara „Rotaria" şi grupul folcloric „Mugurelul".

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite