Crimă pasională: vasluiancă ucisă în Italia de iubitul gelos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirela Marangoci alături de iubitul italian, Gregori de Gennaro
Mirela Marangoci alături de iubitul italian, Gregori de Gennaro

Mirela Marangoci, o femeie de 37 de ani născută în localitatea vasluiană, Banca, a fost ucisă săptămâna trecută de iubitul ei italian, care apoi s-a sinucis.

Potrivit presei italiene, iubitul româncei, biologul Gregori de Gennaro, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a recurs la acest gest din cauza geloziei.

Cei doi se cunoşteau de aproximativ un an, iar în ultimul timp nu prea se mai înţelegeau. Ca să se împace, italianul a închiriat un apartament în Campomarino, însă, din câte se pare, totul a fost premeditat.

Joi dimineaţă, în timp ce femeia dormea, bărbatul a împuşcat-o în cap cu un revolver Beretta, de calibru 35, pe care îl deţinea ilegal, după care şi-a tras şi lui un glonţ în gură.

Făcea videochat

Mirela era plecată în Italia de 20 de ani, ea câştigându-şi banii din dansul la bară şi videochat. Din câte se pare, aşa s-au cunoscut şi cei doi.

Potrivit anchetatorilor, Mirela sau „Pamela" (n.r. numele ei de scenă) ar fi fost ucisă după ce biologul italian a descoperit în telefonul său câteva mesaje de dragoste primite de la Ilie, un bărbat din Banca, cu care se pare că femeia avea o relaţie.

Maria Andrei, mama femeii, se plânge acum că nu are cu ce să o aducă acasă pentru a o înmormânta creştineşte. Trupul neînsufleţit al româncei se află la morgă, iar autorităţile române au anunţat-o că îi trebuie 9.000 de euro pentru a-i trimite fata acasă.

Drama unei mame din judeţul Vaslui: „Îmi vreau copilul acasă!”

Cum l-a făcut Google Translate criminal pe un român, posibil vasluian, nevinovat

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite