Vasluian arestat după ce a violat o fetiță în vârstă de 8 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul fusese eliberat din penitenciar în luna iunie, după ce a executat o condamnare pentru furt calificat.

O fetiță în vârstă de 8 ani, din localitatea vasluiană Șuletea, va rămâne cu traume pe viață după ce un bărbat în vârstă de 37 ani a violat-o. Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Juravlea a comis violul în urmă cu cinci zile, însă fetița i-a povestit mamei sale prin ce a trecut abia vineri dimineață.

„Minora se deplasa pe drumul sătesc din localitatea Şuletea, iar în momentul în care s-a întâlnit cu Gheorghe J., a fost  condusă la locuinţa acestuia, împotriva voinţei ei. Bărbatul a legat minora de mâini şi apoi, prin folosirea violenţei şi a ameninţărilor, a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta. După comiterea faptei, agresorul i-a dat voie minorei să plece acasă", a spus Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vineri, la scurt timp după ce au fost sesizați de mama fetiței, polițiștii l-au reținut pe Gheorghe Jaluvrea, iar ulterior acesta a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Bărbatul este o cunoștină mai veche a polițiștilor, el având la activ mai multe infracțiuni de furt dar și ultraj. În luna iunie el fusese eliberat din penitenciar, unde a executat o pedeapsă de cinci ani pentru furt. El riscă acum să primească o condamnare de până la 25 ani închisoare.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite