Vasluian arestat după ce a furat 110.000 de euro folosind carduri falsificate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat de Curtea de Apel Iaşi, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile germane, el fiind acuzat că a scos în mod ilegal din bancomate suma de 110.000 euro, folosind carduri falsificate.

Vasluianul primise mandat european de arestare de la Tribunalul Regional din Koblenz (Germania), el fiind acuzat de „utilizare a cardurilor false securizate cu garanţei şi fraudă informatică".

Concret, este cercetat pentru falsificarea mai multor carduri bancare, împreună cu alte persoane, în luna iulie 2007 şi utilizarea acestor carduri, obţinând astfel în mod ilicit suma totală de 110.000 euro.

El a fost prezentat  în data de 29.05.2012 la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, respectiv Curtea de Apel Iaşi cu propunerea de arestare preventivă.

Curtea de Apel Iaşi a admis propunerea procurorilor şi a emis pe numele lui A. Daniel mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 5 zile necesar formalităţilor de extrădare către Germania.

Pentru aceste infracţiuni Codul Penal german prevede o pedeapsă de 10 ani închisoare.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite