Vaslui:Gabriel Cânu, mesaj către gălăţeni: "F...-vă în gât de c....blaţişti! Campionii p....!!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victoria Oţelului în partida cu Victoria Brăneşti a inflamat din nou spiritele în Liga 1. Căpitanul celor de la Vaslui, Gabriel Cânu a postat pe o reţea de socializare un mesaj suburban.

Rivalii gălăţenilor au sărit ca arşi şi au contestat vehement arbitrajul, Oţelul fiind la al treilea gol înscris din poziţie neregulamentară în ultimele două etape.

Unul dintre cei care s-au revoltat a fost căpitanul Vasluiului, Gabriel Cânu, care a postat un mesaj sugestiv pe facebook, imediat după terminarea meciului Victoria Brăneşti - Oţelul 1-2. "F...-vă în gât de c....blaţişti! Campionii p....!!", a postat Cânu.

Patronul Adrian Porumboiu a anunţat că nu va face o anchetă în acest caz şi chiar s-a amuzat pe situaţie, afirmând că nu are de gând să intre pe respectivul site de socializare pentru a-şi urmări căpitanul.

Mai mult, finanţatorul vasluienilor l-a atacat dur pe Istvan Kovacs, arbitrul partidei Astra - Vaslui: „Prin arbitrajul său, Kovacs a urinat pe Sandu şi Avram. Avram nu poate spune mai mult şi-l înţeleg. Sandu şi Avram mi-au zis la telefon că maniera de arbitraj a lui Kovacs a fost jalnică. De vină e Dan Petrescu, el îi ţine în braţe pe aceşti arbitri de duzină."

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite