Vaslui: Un tânăr a căzut în canal și era să înghețe de frig

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii din zona Școlii nr. 9 din Vaslui au chemat pompierii, ieri după-amiază, pentru a scoate un tânăr care se afla într-un canal.

Martorii spun că, deși au încercat să îl ajute, tânărul, pe numele său Răzvan Andrei P., în vârstă de 20 de ani, a refuzat, și de aceea au solicitat intervenția pompierilor. Ei spun că băiatul a stat mai bine de trei sferturi de oră într-un canal adânc de 1, 5 metri. „În jurul orei 16:30 am fost solicitați să intervenim pentru a scoate un bărbat dintr-un canal. Ne-am deplasat la fața locului cu două echipaje și, după 10 minute am reușit să îl scoatem pe tânăr la suprafață. El a fost preluat de medicii de la Ambulanță", ne-a declarat Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

image

Tânărul a fost scos din canal de pompieri

Cei care au asistat la intevenție spun că tânărul suferă de o boală psihică și că nu ar fi prima dată când recurge la gesturi extreme. „Când a fost preluată de colegii mei, victima era conștientă. I-au fost acordate primle îngrijiri medicale după care a fost transportată la spital", ne-a precizat Ana Maria Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Servciului Județean de Ambulanță (SAJ) Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite