Vasluiul nu are stadion de Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În sezonul ce urmează, probabil că vom lăsa iar perplexă lumea fotbalului, în ceea ce priveşte formaţiile care ne reprezintă în Liga Campionilor. După episodul "Urziceni", echipă care n-a avut dreptul să joace acasă meciurile de Ligă, iată că situaţia se repetă, dar la pătrat de această dată!

Nici Oţelul Galaţi şi nici FC Vaslui, reprezentatele României în ediţia 2011/2012 a Ligii Campionilor, nu au stadioane omologate pentru cea mai importantă competiţie intercluburi din lume. Dacă pentru gălăţeni se profilează variantele Piatra Neamţ sau National Arena (Bucureşti), cei de la Vaslui au fost luaţi prin surprindere de decizia FRF de a retrograda Timişoara, astfel că nu au nici un plan de bătaie pentru grupele Champions League (CL).


Vasluiul va trebui să treacă de play-off-ul Ligii pentru a ajunge în grupe, dar dacă va izbuti această performanţă, formaţia lui Hizo va trebui să urmeze modelul brevetat de Unirea şi continuat de Oţelul, acela al "migrării" pe un alt stadion, care îndeplineşte criteriile impuse de UEFA.

Stadionul Municipal din Vaslui are o capacitate totală de 15.000 de locuri, dar nu are încă facilităţile necesare pentru a fi omologat în Liga Campionilor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite