La Vaslui, pdl-iştii petreceau, iar psd-istii asteptau cuminţi rezultatele după referendum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Democrat liberalii vasluieni s-au declarat învingători aseară, la o oră şi jumătate după închiderea secţiilor de votare, atunci când Biroul Electoral Central a anunţat care a fost prezenţa la vot la ora 23:00.

Potrivit preşedintelui Organizaţiei Judeţene Vaslui a Partidului democrat Liberal (PDL), Dan Marian, numărul vasluienilor care au ieşit la vot şi care au pus ştampila pe „NU" pentru suspendarea lui Traian Băsescu, a reprezentat în jur de o treime din numărul total al alegătorilor.

„Vreau să le mulţumesc vasluienilor  şi să le transmit că am învins. Deşi mai durează până vom afla rezultatele finale oficiale, sunt sigur că la noi, prezenţa la vot va fi cel mult 46%. Asta înseamnă că vasluienii au înţeles că trebuie să fie alături de preşedintele Traian Băsescu. Vreau să le mulţumesc vasluienilor că nu au votat pentru suspendarea lui Traian Băpsescu, că nu au votat pentru lovitura de stat a USL-ului", a declarat aseară, Dan Marian.

Linişte la PSD

Peste drum, la sediul Partidului Social Democrat, Toată lumea adunată era cu ochii pe televizor şi făcea previziuni. Şi aici era bucurie, mai ales după ce USL a anunţat că referendumul a trecut, deoarece prezenţa vot a fost de aproximativ 52 de procente.

 „Încă nu ne putem pronunţa, e prea devreme. Haideţi să aşteptăm nişte cifre oficiale în cursul zilei de mâine (n.r. astăzi)", a declarat Dumitru Buzatu, preşedintele Organizaţiei Judeţene Vaslui a Partidului Social Democrat.

În judeţul Vaslui, prezenţa la vot la ora 23:00 a fost de 45,97%.

Referendum 2012 Vaslui: La ora 14:00, peste 20% dintre vasluieni au ieşit la vot

Referendum 2012 Vaslui: Prezenţă bună la vot până la ora 10:00. Au apărut şi primele incidente



Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite