Vaslui: Un copil de un an a supravieţuit 18 ore în pustietate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de poliţişti vasluieni au fost puşi pe jar azi-noapte după ce un copil de un an şi zece luni a fost dat dispărut de către o familie din comuna Dodeşti.

Băieţelul se afla ieri, împreună cu părinţii şi bunica, pe un câmp din apropierea localităţii Dodeşti. Adulţii se aflau la prăşit, iar copilul a fost lăsat nesupravegheat, la capătul parcelei de teren.

În jurul prânzului, familia micuţului a constatat că acesta dispăruse. Timp de câteva ore, au încercat în zadar să-i dea de urmă băiatului. În jurul orei 17.30, bunica a decis să anunţe poliţiştii. Aceştia au demarat o acţiune de căutare la care au fost implicaţi poliţişti din patru comune. Pentru că micuţul era de negăsit, pe timpul nopţii mai mulţi jandarmi, poliţişti de frontieră şi localnici s-au alăturat poliştilor pentru a-l găsi pe băiat.

Căutările au durat până dimineaţă, fără sorţi de izbândă însă. În această dimineaţă, în jurul orei 06:00, copilul a fost descoperit la aproximativ 500 de metri distanţă de parcela de pământ de la care dispăruse. El a fost găsit chiar de tatăl său.

„Copilul era teafăr însă a fost transportat la spital pentru a i se efectua investigaţii amănunţite", ne-a spus Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite