Vaslui: Incendiu lângă sediul SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Două autospeciale de pompieri au intervenit, în această după-amiază, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie care începuse să se propage lângă sediul Serviciului Român de Informaţii (SRI) situat în zona centrală a municipiul Vaslui.

Incendiul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de unul dintre angajaţii Serviciului Român de Informaţii care îşi desfăşoară activitatea în perimetrul din spatele clădirii. Focul a fost stins de către echipajele de pompieri în doar câteva minute, prevenindu-se astfel extinderea lui în locaţia unde există fundaţia clădirii care trebuia să fie, cândva,  sediul Primăriei Vaslui.

„Nu putem vorbi de un incendiu de complexitate ridicată, având în vedere că am intervenit la timp şi am prevenit extinderea la vegetaţia existentă în zona respectivă. A ars o suprafaţă mică de vegetaţie uscată, mai exact 10 metri pătraţi, fără a se înregistra pagube materiale", a declarat Marian Ababei, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Pompierii nu au putut stabili cu exactitate cauza declanşării incendiului, dar, cel mai probabil, focul a pornit de la un muc de ţigară aprinsă aruncat la întâmplare de un trecător. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite