Vaslui: Un taximetrist din Bârlad a fost sechestrat, bătut și tâlhărit (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Pricope, un taximetrist particular din Bârlad, se află în stare gravă la Spitalul Municipal de Urgență "Elena Beldiman" din aceeași localitate, după ce a fost snopit în bătaie de doi tineri din localitatea Grivița.

ORA 12:45 Cei doi suspecți sunt din comuna Grivița și au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați la Parchetul Judecătoriei Bârlad cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. "Cei doi tineri, Florin B. (18 ani) și Ionuț S. (19 ani), sunt acuzați pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie, distrugere, conducere unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și părăsirea locului accidentului", ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Vezi aici imagini de la reconstituirea agresiunii

ORA 12:30 Vasile Pricope, tatăl taximetristului, vrea cu orice preț ca cei doi agresorii să înfunde pușcăria. Cei doi tâlhari i-au furat lui Adrian Pricope două telefoane mobile și suma de 700 de lei. "Au vrut să îl omoare! Au sărit amândoi pe el. Unul îl ținea de gât, iar celălalt îl lovea cu pumnii și picioarele", ne-a spus plin de durere tatăl taximetristului.

image

Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 22:00. Cei doi tineri l-au solicitat pe taximetrist pentru a-i transporta de la Bârlad la Perieni. La ieșirea din localitate, aceștia i-au cerut șoferului să oprească mașina pentru a-și satisface nevoile fiziologice, moment în care l-au luat la bătaie. I-au furat toți banii și l-au aruncat în stradă, după care au fugit cu tot cu autoturism.

Citeşte aici câţi ani de închisoare riscă tinerii bătăuşi


La câteva minute, taximetristul a fost găsit de un alt coducător auto care a și anunțat Poliția prin 112. A început o urmărire ca în filme, în urma căreia mai multe mașini de poliție au fost avariate. După câteva ore, cei doi tâlhari au fost prinși în localitatea Puiești.

Taximetristul Adrian Pricope se află în acest moment internat la secția de neurologie a spitalului bârlădean în stare foarte gravă. "Pacientul a ajuns la spital cu un traumatism cranio-facial. El se află acum în stare de șoc traumatic și este internat pe secția de neurologie. Din păcate, starea lui este destul de gravă și nu permite contactul cu alte persoane", ne-a declarat Gabriela Daniș, purtătorul de cuvânt al unității spitalicești.

În acest moment, cei doi suspecți sunt așteptați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, unde urmează a fi audiați.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite