Vaslui: Un copil de 9 ani susține că a fost violat de un puști de 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiețelul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde urmează să fie supus unor investigații medicale amănunțite, pentru a se stabili dacă a fost agresat sexual

UPDATE ORA 15.30: Agresorul a recunoscut în fața anchetatorilor că l-a violat pe copil. Procurorii au dispus reținerea agresorului în vârstă de 14 ani și urmează să fie prezentat la Tribunalul Vaslui cu propunere de arestare preventivă. Acesta riscă să petreacă până la zece ani după gratii sau, dacă se va stabili că nu a avut discernământ în momentul comiterii infracțiunii, va fi internat într-un centru de reeducare.

UPDATE ORA 11.40: Medicii vasluieni au constat că minorul prezintă leziuni provocate în urma unui abuz sexual. „Medicul legist a confirmat că băiețelul are leziuni provocate de viol. În prezent, copilul care a fost indicat de vicimă că l-a agreasat este audiat la Poliția Orașului Negrești“, a spus Mihalea Ștraub

Polițiștii vasluieni au demarat aseară o anchetă după ce bunicii unui copil în vârstă de 9 ani, din Negrești, au sunat la 112 și au anunțat că băiețelul ar fi fost violat de prietenul său de joacă, în vârstă de 14 ani. Rudele copilului agresat afirmă că cei doi copii s-au jucat astăzi pe malul râului Bârlad, iar la un moment dat i-au văzut pe cei doi dezbrăcați. „Băiețelul a fost transportat la spital pentru a se stabili dacă a fost agresat. Până ce nu se dă un verdict clar din partea medicilor nu ne putem pronunța în acest caz. Oricum urmează să fie audiați cei doi copii, dar și alți martori", a precizat Mihaela Ștraub, ofițerul de presă al IPJ Vaslui.

Ea a adăugat că polițiștii încă îl caută pe copilul în vârstă de 14 ani, pentru a-l audia. Potrivit anchetatorilor, acesta s-ar fi ascuns de frică.

Vom reveni cu amănunte.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite