Vaslui: Un copil a degerat,după ce a mers 4 kilometri pe jos,pentru a ajunge la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Ciobanu, în vârstă de 14 ani, a ajuns joi la Spitalul judeţean de Urgenţă Vaslui cu degerături la mâini şi picioare, după ce a mers pe jos circa 4 kilometri pentru a ajunge la şcoală.

UPDATE, ORA 14.40: Paul Ciobanu se simte bine. El a fost externat de medicii de la spital, care i-au dat tratament și i-au recomandat să stea trei zile acasă. Irina Tănase, diriginta sa, a declarat că Paul abia putea să își miște degetele. „Nici nu putea să țină pixul în mână. I-am dat un ceai fierbinte, dar a început să aibă frisoane, așa că am decis să chem ambulanța", ne-a declarata Irina Tănase.

Odată ajuns în clasă, copilul a început să plângă şi să spună ca îl dor tare mâinile şi picioarele. Diriginta şi-a dat seama că acesta a suferit degerături şi a anunţat Salvarea.

„Am preluat copilul în stare gravă şi l-am transportat la spital cu dureri foarte mari. El se află, în prezent internat în secţia de chirurgie şi primeşte tratament din partea medicilor", a declarat Ana-Maria Ungureanu, director medical al SAJ Vaslui.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui a demarat o anchetă pentru a afla de ce elevul a venit pe jos la şcoală şi de ce primăria nu i-a pus la dispoziţie un mijloc de transport.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite