Vaslui: Și-a omorât mama cu bestialitate și a îngropat-o în spatele casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suspectul este cercetat pentru omor deosebit de grav și riscă 25 ani de închisoare.

Constantin Lapa, de 55 de ani, din satul Mărășeni, comuna Ștefan cel Mare i-a îngrozit până și pe anchetatori după ce și-a omorât mama cu bestialitate, acum 3 zile. Supărat că nu mai primește bani pentru țigări și băutură, bărbatul a început să o lovească pe cea care i-a dat viață. Negru de furie, el a pus mâna pe un topor și a lovit-o în cap pe femeie de mai multe ori. Ca și cum nu era de ajuns, el a târât-o pe bătrână în curtea casei unde i-a mai dat câteva lovituri în cap cu o sapă. Când a văzut că nu mai mișcă, a săpat repede o groapă  unde a și îngropat cadavrul.

image

Cadavrul bătrânei era îngropat în curtea casei

Rudele au rămas șocate

Cea care a anunțat poliția a fost o nepoată de-a victimei. Femeii i s-a părut suspect că nu a mai văzut-o pe mătușa sa  de două zile și l-a luat la rost pe fiul acesteia care, din cauza remușcărilor de conștiință, a recunoscut totul. „Nu am mai văzut-o prin curte să facă treabă și acum 3 zile i-am auzind certându-se tare. Nu m-am gândit o clipă că o va omorî. I-am spus soțului totul, iar el a anunțat poliția azi noapte, pe la ora 22:30“, ne-a povestit Marcica Lapa, nepoata victimei.

Vestea le-a îngrozit și pe celelalte rude ale criminalului, care îl știau un om cuminte și la locul lui. „Iată ce face băutura din oameni. El nu avea nici un venit și îi lua pensia mătușii ca să își cumpere țigări și băutură. Din ce am înțeles, bătrâna nu primise încă pensia, dar el nu a vrut să înțeleagă acest lucru. Doamne, nu îmi vine să cred“, ne-a spus și Vasile Constantin, vărul criminalului.

image

Criminalul a recunoscut totul în fața procurorilor la reconstituire

A recunoscut totul

Constantin Lapa a fost adus de procurori în această dimineață la locul faptei pentru a face reconstituirea. El a recunoscut cu seninătate că și-a omorât mama, refăcând pas cu pas filmul crimei. Pentru fapta sa, bărbatul riscă să stea după gratii 25 de ani, el fiind acuzat de omor deosebit de grav.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite