Vaslui: Umor pe bază de invitaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Mihalachi, preşedintele CJ
Vasile Mihalachi, preşedintele CJ

Pentru ediţia din acest an a Festivalului de Umor "Constatin Tănase", organizatorii au decis să  nu mai scoată la vânzare bilete, ci să distribuie invitaţii.

Vasluienii care nu au reuşit să îşi procure din timp una din cele 600 de invitaţii tipărite de organizatorii Festivalului de Umor „Constatin Tănase" pentru ediţia din acest an nu vor avea acces în sala de spectacole.

" Nu am vrut să facem diferenţă  între tinerii care au bani şi cei care nu au. Acesta a fost motivul pentru care am optat pentru invitaţii şi nu pentru bilete, ca în ceilalţi ani. Noi am anunţat populaţia de aproximativ două săptamâni că anul acesta se vor da invitaţii. Oamenii le-au putut procura de la Consiliul Judeţean, de la Primărie şi de la Prefectură'", a declarat Vasile Mihalachi, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui. 

Mai puţine zile de umor

Criza economică a lovit şi în bugetul alocat Festivalului de Umor „Constantin Tănase". Spre deosebire de anii trecuţi, la cea de-a XXI-a ediţie a acestui eveniment, vasluienii vor avea parte doar de patru zile de distracţii.

"Am avut de ales între a organiza patru zile de festival sau a nu susţine această ediţie. În luna mai, împreună cu viceprimarul Valeriu Caragaţă am optat pentru varianta  cu mai puţine zile de spectacole. Acestea nu fac însă rabat de la calitate", a declarat Lucian Onciu, directorul Centrului pentru Promovarea Culturii Tradiţionale.

Aflaţi mai multe detalii din

image
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite