Vaslui: Ucis de propriul frate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Un bărbat de 33 de ani din satul Ghergheleu, comuna Codăieşti, a fost ucis de propriul frate. În după-amiaza de 23 spre 24 iulie, Vasile J. şi fratele său Florinel J. au consumat băuturi alcoolice împreună cu alte persoane din sat. "Spre seară, Vasile J. a plecat la locuinţa unor rude pentru a-i ajuta la muncă.

Florinel J. s-a întors la locuinţa fratelui său, unde a continuat să bea alcool. În momentul în care Vasile J. a revenit la domiciliu, între el şi fratele său a izbucnit un conflict spontan, în curtea locuinţei. Florinel J. şi-a lovit fratele cu pumnii, cu o bucată de lemn şi cu o pompă folosită la umflat roţi. Echipajul ambulanţei sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului, în vârstă de 33 ani", a declarat Mihaela Ştraub, purt[torul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ieri, Florinel J. a fost prezentat la Tribunalul Vaslui, cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile, pentru omor calificat. Pentru această infracţiune, Codul penal prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 25 de ani.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite