Vaslui: Ucis cu o secure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost ucis cu o secure
Bărbatul a fost ucis cu o secure

Un bărbat din satul Balica, comuna Ivăneşti, a fost ucis cu o secure de un consătean. În ziua de 1iulie 2010, Costică C., în vârstă de 75 de ani, a plecat împreună cu alte trei persoane din comuna Ivăneşti în pădurea Măngălăriei pentru a aduce lemne.  

În timp ce aceştia încărcau căruţa cu lemne, în locul respectiv a venit Mihai T., de 48 ani, din aceeaşi localitate. Între  Costică C. şi Mihai T. a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia Mihai T. l-a lovit pe Costică C. cu muchia unei securi în zona capului, după care a părăsit zona. Victima s-a întors acasă, ulterior fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui.

"Bărbatul a afirmat că a fost lovit de crengile unui copac în momentul când l-a tăiat.  C.Costică a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi unde a decedat, în ziua de 11 iulie. În urma efectuării necropsiei s-a stabilit faptul că moartea bărbatului a fost violentă şi s-a datorat unui „traumatism cranio-cerebral şi unei fracturii craniene". Leziunea s-a produs ca urmare a loviturii active cu un corp dur contondent. Mihai T. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar în ziua de 13 iulie a fost prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte. Tribunal Vaslui a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite