Vaslui: Trei şoferi s-au ales cu dosar penal fiindcă s-au urcat beţi la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei şoferi au fost depistaţi de poliţiştii vasluieni conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Astfel, în noapte de 11 spre 12 iunie 2010, a fost indetificat Petru B., de 30 de ani, domiciliat în municipiul Vaslui, care conducea un autovehicul pe strada Nicolae Iorga.

Bărbatul s-a urcat beat la volan, la testarea cu aparatul alcooltest, rezultând 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel de-al doilea conducător depistat de poliţişti şi jandarmi este Silviu S., de 43 de ani din Bârlad. În noaptea de 10 spre 11 iunie, acestea  conducea un autovehicul pe strada Vasile Milea, din municipiul Bârlad, deşi consumase băuturi alcoolice. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost de 1,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 „În aceeaşi noapte a fost depistat şi Vasile M., de 42 ani, din municipiul Bârlad, care conducea un autovehicul pe raza comunei Griviţa, având o îmbibaţie alcoolică în aerul expirat de 0,74 mg/l. Conducătorilor auto li s-a întocmit dosare penale în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite