Vaslui: Tragedie lângă Pădureni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lipsa de experienţă a unui tânăr de 19 ani a băgat în spital alte trei persoane, în urma unui accident rutier.

Accidentul a avut loc aseară, pe raza localităţii Pădureni, pe drumul judeţean 244. Din primele cercetări ale poliţiştilor, vinovat de producerea incidentului se face un tânăr de 19, care avea permis de conducere de mai puţin de jumătate de an. Adolescentul era în maşină cu prietena lui când, din cauza neatenţiei, a pătruns pe contrasens, şi s-a izbit frontal de un alt autoturism în care se aflau cinci persoane, printre care şi un copil de doar 3 ani.

În urma accidentului, şoferul vinovat împreună cu prietena lui au ajuns în stare gravă la spital, ei fiind transportaţi ulterior la o unitate spitalicească din Iaşi. De asemena, o femeie care se afla în cealaltă maşină a ajuns şi ea în stare destul de gravă la spitalul din Huşi. Celelate victime au suferit răni uşoare, iar copilul de 3 ani a scăpat doar cu câteva zgârieturi.

„Pentru evitarea implicării în accidente rutiere grave, conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă sporită, să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor de drum, să se angajeze în efectuarea depăşirilor şi a celorlalte manevre în trafic doar după o atentă asigurare, să nu conducă după ce au consumat băuturi alcoolice şi să îşi cupleze centurile de siguranţă", ne atenţionează Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite