Vaslui: Tineri arestați după ce au furat 130 de telefoane mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru identificarea hoților, polițiștii bârlădeni au avut nevoie de sprijinul Direcţiei  Generale de Informaţii şi Protecţie Internă.

Oamenii legii au reușit să dea de urma hoților care au golit un magazin de telefonie mobilă din bârlad. Furtul datează din noaptea 03/04 decembrie, când Ciprian B. (28 ani) şi Sorin S. (31 ani), ambii din municipiul Bârlad, au pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale din localitate şi au sustras aproximativ 130 de telefoane mobile şi accesorii, în valoare de peste 50.000 lei. „După comiterea faptei, bunurile au fost transportate cu autoturismul unui prieten comun la locuinţa lui Sorin S. Ulterior, tinerii şi-au împărţit bunurile sustrase, iar Ciprian B. a valorificat marea majoritate a acestora pe raza municipiului Bucureşti", a precizat mihaela Ștraub, ofițerul de presă al IPJ Vaslui.

Ieri, poliţiştii bârlădeni, împreună cu cei ai posturilor de poliţie comunale, Serviciului de Intervenţie Rapidă şi Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural Tecuci, în baza autorizaţiilor emise de magistraţi, au efectuat 11 percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor persoane, din  municipiul  Bârlad, comuna Griviţa ( judeţul Vaslui) şi comuna Ghidigeni (judeţul Galaţi), în urma cărora au fost identificate o parte din bunurile sustrase.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile, pentru furt calificat. De asemenea, în dosar mai sunt cercetate cinci persoane, acuzate pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite