Vaslui: Substanțe interzise descoperite la Vama Albița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii de frontieră vasluieni au descoperit într-un microbuz din Republica Moldova, într-un colet, medicamente suspecte de a conține steroizi anabolizanți. 

Microbuzul a vrut să intre în România acum două zile. La volanul său se afla un bărbat de 31 de ani, cu dublă cetățenie română și basarabeană, cu domiciliul în Republica Moldova. În urma controlului vamal, oamenii legii au descoperit într-un colet peste 30.000 de tablete aflate în cutii și 652 de flacoane cu produse ce se suspicionează a conține steroizi.

image

"Substanțele au fost ridicate de către polițiștii de frontieră vasluieni și trimise laboratoruuli de analiză și profil a drogurilor din Iași. Pe timpul cercetărilor, alături de șoferul microbuzului, s-a prezentat și cetățeanul moldovean Igor G., de 26 de ani, care a declarat că el este cel care a trimis coletul. Polițiștii de frontieră le-au întocmit celor doi dosare penale, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerile legale", ne-a declarat Irina Mirică-Gheucă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite