Vaslui: Şi-a ucis fratele la beţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Închisoare la de 5 la 15 ani. Asta riscă un bărbat din localitatea Gârceni care în urmă cu două zile şi-a lovit fratele până când acesta a decedat. Fapta a fost comisă pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Mortul, Mihai T., de 39 de ani, a fost descoperit de un paznic comunal, într-o grădină din satul Gârceni.

"Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că bărbatul prezenta leziuni traumatice la nivelul capului. Din concluziile medico-legale provizorii a rezultat faptul că moartea bărbatului a fost violentă", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Potrivit afirmaţiilor acesteia, cei doi fraţi Mihai Toma şi Grigore Toma au consumat băuturi alcoolice la un bar din localitate. Cei doi au plecat împreună către locuinţa comună. Fiind în stare de ebrietate avansată, victima nu a putut ţine pasul cu agresorul.

"În momentul în care a constatat că fratele său nu a ajuns la domiciliu, Grigore Toma s-a întors să-l caute pe Mihai Toma. L-a găsit căzut la marginea unei grădini, moment în care i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feţei. Când a constatat că fratele său este mort, bărbatul a anunţat un cetăţean care locuia în apropiere, ulterior fiind sesizaţi şi poliţiştii", a menţionat Mihaela Ştraub.  

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar astăzi va fi prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite