Vaslui: Şcoala din Coşca, reparată cu ajutorul sponsorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Levente Csaba Szekely, prefectul judeţului, a reuşit să obţină o sponsorizare pentru reaparea acoperişului şcolii din Coşca (comuna Ivăneşti). De remarcat că prefectul a apelat la oamenii de afaceri din Galaţi, localitatea de domiciliu a lui Szekely.

"Acoperișul școlii din Coșca trebuie reparat, iar cei de la Arcelor Mittal, cărora le mulțumesc pe această cale, au răspuns imediat. În acest moment, cinci tone de tablă se află la ondulat. Imediat ce va fi gata, oamenii din sat, în special cei de la Legea 416, vor face reparația acoperișului", a declarat prefectul, adăugând că pentru procurarea grinzilor necesare la construcţia acoperișului va apela tot la ajutorul sponsorilor.

La începutul acestui an şcolar, prefectul a vizitat şcolile din comuna Ivăneşti, moment în care a constat că elevii din localitatea Coşca învaţă în condiţii greu de imaginat. Tot atunci, prefectul a lansat o serie de acuzaţii către autorităţile locale dar şi către cadrele didactice, care nu s-ar fi impicat îndeajuns în pregătirea înceăperii noului an şcolar. "La Coșca se poate învăța, dar trebuie reparat acoperișul, iar la Valea Mare se lucrează la reparația școlii. Nu înţeleg de ce autoritățile locale lasă totul pentru ultima zi. Sigur că sunt probleme cu banii, dar mai multă implicare din partea lor nu ar strica", spunea prefectul la acea vreme.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite