Vaslui: Șapte răniți într-un accident produs la Muntenii de Sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Una din victime a fost transportată deja la clinica de urologie din Iași, iar o altă este suspectă de fractură de coloană

Potrivit polițiștilor rutieri,  vinovat de producera accidentului este un taximetrist, care circula cu viteză excesivă. „Un taxi în care se aflau patru persoane a derapat în timp ce se deplasa pe raza localităţii Muntenii de Sus, iar un alt autoturism care circula regulamentar din spate l-a lovit în plin. Cauza accidentului a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu gheaţă şi zăpadă", a spus Iulian Munteanu, șeful Biroului Poliției Rutiere Vaslui.

Pentru transportarea răniților la spital a fost nevoie de intervenția a patru ambulanțe și a unui echipaj SMURD. "Au fost preluate șapte victime, din care una în stare foarte gravă, motiv pentru care s-a și decis transportarea acesteia la Iași. Femeia avea ruptură de uretră", a spus Ana-Maria Ungureanu, directorul medical al Serviciului de mbulanță Județean Vaslui.

Celelalte victime au fost internate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, fiind diagnosticate cu traumatisme cranio-faciale, iar o altă femeie urmează să fie suspusă unei investigații tomograf, ea fiind supectă de fractură de coloană cervicală.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite