Vaslui: Sălile de fitness, luate cu asalt după sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele zile ale anului 2011 au însemnat motive de bucurie pentru patronii sălilor de fitness. Numărul vasluienilor care vor să scape de kilogramele în plus prin mișcare la sălile de fitness s-a dublat față de o lună obișnuită.

Pe lângă distracție și voie bună, sărbătorile de iarnă au adus cu ele și câteva kilograme în plus. Cum una dintre cele mai bune soluții pentru a scăpa de greutate este mișcarea, vasluienii nu s-au lăsat împinși de la spate și au luat cu asalt sălile de fitness din oraș. Mai mult, numărul celor care s-au săturat de cârnăciori, caltaboș și sarmale, crește de la o zi la alta, spre bucuria celor care au în administrare astfel de săli.

"Într-adevăr, se cunoște o creștere a numărului de clienți, mai ales din rândul doamnelor și domnișoarelor. Așa e în fiecare început de an și pot spune că numărul clienților înscriși doar în ianuarie se ridică la 150, adică aproape dublu față de decembrie. Este perioada în care aproximativ 80% din clienți sunt interesați de pierderea în greutate după câteva zile de sedentarism și mâncare pe săturate, dar mai ales de mențienerea siluetei", ne-a spus Iulian Enache, patronul unei săli de fitness din Vaslui.

Mai multe detalii în ediția tipărită a ziarului Adevărl de Seară Vaslui

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite