Vaslui: Răzbunarea femeilor: l-au legat fedeleş şi l-au aruncat în iaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un sexagenar din localitatea vasluiană Tăcuta a cunoscut pe propria piele ce înseamnă să superi două femei, respectiv concubina şi pe nora acesteia.

Vasile Ursu (69 de ani) a plecat săptămâna trecută împreună cu jumătatea sa, cu un an mai tânără din localitatea Tăcuta, la Scânteia, unde locuieşte nora concubinei. Aici, între sexagenar şi concubină ar fi izbucnit un conflict în urma căruia femeia s-ar fi refugiat acasă la noră.

Se pare că cele două femei ar fi pus la cale un plan de răzbunare diabolic. Cele două l-ar fi bătut crunt pe bătrân după care l-ar fi legat de mâini şi de picioare. O dată imobilizat, bătrânul ar fi fost transportat cu o căruţă până în Tăcuta şi aruncat în iazul de aici.

Dispariţia lui Vasile Ursu a fost anunţată la Poliţie de fratele acestuia, la începutul acestei săptămâni. „Luni am fost anunţaţi de fratele victimei că aceasta a mers în localitatea ieşeană Scânteia, să îşi vadă concubina. Având indicii că trupul vicimei a fost aruncat în iazul din satul Focşasca (comuna Tăcuta), a fost solicitat sprijinul popierilor pentru a fi efectuate căutări", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

După aproximativ trei ore de căutări, trupul neînsufleţit al lui Vasile Ursu a fost scos la suprafaţă. „Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, întrucât există indicii clare că moartea victimei s-a produs ca urmare a săvârşiii unei infracţiuni", a mai spus Ştraub.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite