Vaslui: Răpus de caniculă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi dimineaţă, în jurul orei 09.00, un bărbat de 52 de ani, din localitatea Fundu Văii, comuna Lipovăţ a decedat în faţa unui bloc amplasat în apropierea gării din Vaslui. Locatarii blocului în faţa căruia bărbatului i s-a făcut rău sunt cei care au anunţat ambulanţa

"O vecină de a mea a anunţat ambulanţa. Am înţeles că bărbatul avea probleme de sănătate, a intrat în stop cardiac şi a murit", a declarat Vasile Harabagiu, martor al evenimentului. În ciuda eforturilor depuse, medicii de pe ambulanţă nu au reuşit să îl salveze pe bătrân. "Am trimis un echipaj pentru a se ocupa de acest caz. Bărbatul a făcut stop cardio respirator. Am efectuat manevre de resuscitare, însă nu am reuşit să îl salvăm", a menţionat Ana Maria Ungureanu, director medical la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vaslui.  

La faţa locului a sosit şi o echipă de criminalişti pentru a ridica probe. "Bărbatul a avenit la oraş cu intenţia de a-şi cumpăra scânduri. Pe drumul spre Vaslui, bătrânul s-a întâlnit în mijlocul de transport cu un consătean căruia i-a spus că nu se simte bine. Victima l-a rugat pe cunoscut să meargă în faţa lui. Pe strada Decebal, bărbatului i s-a făcut rău. Din câte am înţeles bărbatul era pensionar pe caz de boală. La ora actuală aşteptăm rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauza morţii", a menţionat Mihaela Ştrab, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.  

Citiţi mai multe în

image

Caniculă: Codul galben le dă bătai de cap autorităţilor brăilene/Află de aici cum te poți proteja de soarele arzător

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite