Vaslui: Primăvara a dat startul la grătare în aer liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locurile preferate de picnic cu mici şi bere sunt în pădurile din jurul Vasluiului şi Bârladului sau pe malul râurilor. În topul preferinţelor amatorilor de grătare se află complexul special amenajat de Primăria din Ştefan cel Mare, la pădurea de la Mărăşeni. Complexul este situat la 12 kilometri de Vaslui, iar acolo edilii au amenajat zece grătare.

„Cu siguranţă, vom merge şi în acest weekend, mai ales că am înţeles că vremea este destul de bună. Am aşteptat toată iarna pentru a se încălzi vremea. Voi merge cu soţia şi fiica mea şi cu încă două familii. Sunt sigur că o să ne distrăm de minune“, a spus vasluianul Iulian Mardare. Alte spaţii de agrement luate cu asalt de vasluieni sunt pădurile de la Brodoc şi Paiu. De asemenea, malurile râului Delea sau ale lacului de acumulare Puşcaşi sunt alte locuri în care vasluienii preferă să se relaxeze după o săptămână de muncă. „Eu sunt şi un mare amator al pescuitului, aşa că prefer să merg împreună cu prietenii pe malul lacului Puşcaşi. Acolo pot să şi pescuiesc în timp ce prietenii prepară friptura la grătar“, a spus Dănuţ Solomon, un pescar din Vaslui.

„Vom merge departe de hărmălaia de oraş“

Lacul de agrement Prodana din Bârlad, situat în partea de sud a oraşului, atrage în fiecare weekend zeci de bârlădeni dornici de distracţie.  Bârlădenii dornici de un grătar în natură au şi alte opţiuni pentru a-şi petrece timpul liber. Printre aceste spaţii se numără pădurea din Grădina Publică sau cea din Cotul Negru. „Îmi iau familia şi voi merge la pădure în acest sfârşit de săptămână pentru a face un gratărel. La iarbă verde e cel mai frumos, nu se compară cu hărmălaia din oraş“, a spus Marian Iorgu, 42 de ani, din Bârlad.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite