Vaslui: Poliţistul petrecăreţ, proxenet pentru colegii de serviciu (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Remus Patrichi (28 de ani), poliţistul care în toamna anului trecut a fost destituit după ce s-a lăsat fotografiat făcând striptease şi jucându-se cu pistolul din dotare la petrecerea de majorat a iubitei sale, a fost reţinut ieri pentru proxenetism.

Ora 17.25: Avocatului lui Alin Patrichi este nemulțumit de decizia judecătorilor vasluieni. „Este o decizie incorectă și cu siguranță vom face recurs. Deja i-am înștiințat pe judecători“, a spus avocatul Eduard Prisacaru. Recursul va fi judecat săptămâna viitoare, la Curtea de Apel Iași.

Citeşte: Vaslui: Poliţistul proxenet, cocalar pe site-urile de socializare

Ora 17.15: Magistrații de la Tribunalul Vaslui au emis mandat de arestare, pentru 29 de zile, pe numele fostului agent de poliție. Alin Patrichi va fi încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Ora 15.20: Alin Patrichi a fost adus la Tribunal, unde urmează să afle dacă va primi mandat de arestare preventivă. „Sunt nevinovat“, a declarat fostul polițist jurnaliștilor.

image

Ora 13.00: Avocatul lui Patrichi şi tatăl acestuia au ajuns de jumătate de oră la Tribunalul Vaslui, unde magistraţii vor judeca cererea procurorilor pentru arestarea preventivă a fostului agent. Mandatul de reţinere emis pe numele acestuia expiră astăzi la ora 17.00. „Clientul meu este nevinovat. Cerem cercetarea lui în stare de libertate pentru că acuzele care i se aduc sunt nereale. Cum vă închipuiţi că prietena lui, despre care se spune că îl acuză de proxenetism, s-ar fi împăcat cu el? Cine ar sta cu un asemenea om?“, a spus Eduard Prisacaru, avocatul lui Alin Remus Patrichi.

image

Polițistul s-a fotografiat alături de iubita sa în timp ce „împușca“ în cap un petrecăreț

Ora 12.30: Patrichi este acuzat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Vaslui că ar fi racolat mai multe tinere din oraş şi localităţile limitrofe pe care le-ar fi obligat să se prostitueze.


Dat de gol de o minoră

Anchetatorii au reuşit până acum să obţină mărturia unei tinere de 17 ani, care a declarat că Patrichi a trimis-o în mai multe locuri din oraş, unde s-a prostituat pentru sume cuprinse între 50 şi 100 lei.

image

Potrivit procurorilor, reţeaua de prostituţie s-a dezvoltat în perioada 2009-2010, timp în care Alin Patrichi era angajat al Poliţiei Vaslui, în cadrul Biroului de Ordine Publică. Mai mult, anchetatorii susţin că de serviciile minorelor trimise la produs de Alin Patrichi s-ar fi bucurat mai mulţi poliţişti şi jandarmi. „Ştiam că este o anchetă care îl vizează pe Alin Patrichi, însă nu am ştiut că şi alţi poliţişti au apelat la serviciile unor prostituate“, a spus Mihai Carp, comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite