Vaslui: Poliţist de profesie, solist în timpul liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile şi Denisa Ciobanu, tată şi fiică, sunt pasionaţi de muzică
Vasile şi Denisa Ciobanu, tată şi fiică, sunt pasionaţi de muzică

Vasile Ciobanu, şofer al comandantului Poliţiei Vaslui, a lansat recent un CD-ul „Sfânta noapte de Crăciun“, în ediţie limitată. Bărbatul cântă de ani buni alături de fiica sa, Denisa, care îi împărtăşeşte pasiunea pentru muzică. Cei doi îşi repetă zilnic piesele în studioul amenajat în apartament.

Vasile Ciobanu este agent în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, unde deţine funcţia de şofer al comandantului. Spune că îşi face datoria cu plăcere.

Timpul liber, însă, şi-l dedică unei pasiuni chiar mai vechi decât profesia. De când se ştie i-a plăcut să cânte. Mai întâi la acordeon, în copilărie, apoi la pian şi chitară. În ultimii ani a fost acompaniat chiar de fiica sa, Denisa, care i-a moştenit talentul şi pasiunea.

Colinde pentru prieteni

Recent, cei doi au lansat un CD dedicat Sărbătorilor de iarnă, „Sfânta noapte de Crăciun“. Vasluianul susţine că nu s-a gândit la bani atunci când a înregistrat piesele, ci mai degrabă la un proiect special, de familie.

„Am făcut acest album pentru a avea o amintire specială, de familie. Nu m-am gândit nicio clipă că aş putea scoate bani din el. Sunt mândru că am făcut ceva alături de copilul meu“, a spus poliţistul. De altfel, a făcut doar 300 de exemplare, iar cele mai multe au ajuns în casele prietenilor. Hobby-ul său l-a obligat adesea să îşi sacrifice mai tot timpul şi energia. Alături de el a fost însă soţia, care nu îi împărtăşeşte pasiunea pentru muzică, şi, nu în ultimul rând, şefii din Poliţie.

Album cu muzică populară

Vasile Ciobanu nu vrea să se oprească la acest prim album de colinde româneşti. „Visul meu este să fac un album de muzică populară alături de fiica mea şi de dirijorul formaţiei «Trandafir de la Moldova» din Huşi“, a adăugat poliţistul-interpret.

Până la realizarea lui, însă, Vasile şi Denisa, care face parte din mai multe ansambluri din Vaslui, repetă zilnic repertoriul în micul studio amenajat în apartament.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite