Vaslui: Poliţist de frontieră prins la volan în stare de ebrietate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Lucian Croitoru, angajat al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Vaslui, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins băut la volan. Acesta se întorcea de la serviciu, la volanul unui autoturism Renault Megane.

Agentul de poliţie a fost oprit în această după-amiază, la intrarea în municipiul Vaslui, în dreptul sediului Vămii, după ce a fost surprins de aparatul radar rulând cu peste 100 km/h.

Subofiţerii Biroului Poliţiei Rutiere Vaslui l-au convins cu greu pe Sorin Lucian Croitoru să se supună testării cu etilotestul.În scurt timp au aflat şi motivul: poliţistul de frontieră abia se mai ţinea pe picioare, acesta având o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Conducătorul auto a fost condus Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată i s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală“, a precizat Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite