Vaslui: Planuri exotice pentru sărbătorile de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de vasluieni şi-au rezervat deja locuri în diferite staţiuni turistice din Bulgaria sau Turcia, unde îşi vor petrece, alături de cei dragi, sărbătorile pascale.

Reprezentanţii agenţiilor de turism susţin că aproape trei sferturi din numărul biletelor vândute pentru Paşte sunt către alte ţări decât România.

Chiar dacă mai sunt trei săptămâni până la Paşte, vasluienii şi-au făcut din timp rezervări pentru această sărbătoare. Majoritatea celor  care vor să-şi petreacă sărbătorile pascale într-o staţiune turistică a ales să meargă în străinătate. Cele mai „dorite" ţări sunt Bulgaria şi Turcia, către care s-au vândut deja în jur de 300 de bilete la nivelul întregului judeţ. Cifra reprezintă aproape trei sferturi din numărul total al biletelor vândute pentru vacanţa de Paşte, susţin reprezentanţii agenţiilor de turism din judeţ.

Servicii mai proaste în România

„Față de anul trecut remarcăm o creștere vânzărilor cu aproximativ 50%. Totuși, ducem dorul anului 2007, atunci când afacerea merge şi mai bine“, ne-a declarat Radu Bumbu, agent de turism.

Mai multe detalii în ediția tipărită a ziarului Adevărul de Seară Vaslui

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite