Parc de distracţii rustic în Grădina Publică Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bârlădenii vor avea din această vară un nou loc de distracţie. Un investitor privat a închiriat de la primărie o bucată de teren din Grădina Publică, pe care va amenaja un parc de agrement rustic.

Pe lângă plimbările cu faetoane trase de măgăruşi şi echitaţie cu ponei, bârlădenii vor putea organiza şi petreceri în aer liber sau aniversări în noul parc.
Mămicile au salutat această iniţiativă. „Avem nevoie de locuri în care să ne ducem copiii să se simtă bine. Şi aici, în Grădină, e destul de frumos amenajat, însă nu poţi să te duci în fiecare săptămână la Zoo sau în fiecare zi la plimbări. Mai avem nevoie şi de ceva nou“, este de părere Maria Catană (38 de ani), mama a doi băieţei.

Mulţi bârlădeni s-au bucurat că cei mici vor avea prilejul să facă echitaţie în oraşul lor. „Foarte interesantă ideea. Să ai ocazia să îţi pui copilul pe un ponei sau să te plimbi cu trăsura chiar în oraş. O iniţiativă de lăudat“, crede Marian Ghica (37 de ani).
400 de lei chirie

Investitorul privat a fost ales în urma unei licitaţii publice şi va plăti primăriei o chirie lunară de 400 de lei pentru cei 40 de metri pătraţi pe care va face amenajări. „Consider că atât timp cât această construcţie poate fi realizată fără să deranjeze aspectul urbanistic al zonei nu este nicio problemă în a închiria acest spaţiu“, a spus Constantin Constantinescu, primarul Bârladului.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite