Vaslui: Octogenar, dispărut de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 81 de ani are domiciliul în localitatea vasluiană Băleşti (comuna Cozmeşti). Din primele cercetări, poliţiştii au aflat că Dumitru Bocancia a plecat luni noaptea de acasă, fără a spune nimănui unde merge.

Rudele bătrânului afirmă că acesta nu se află la prima ispravă de acest fel. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Dumitru Bocancia a mai plecat de la domiciliu, însă s-a întors de fiecare dată, în aceeaşi zi, în mod voluntar sau îndrumat de consăteni", a spus Mihaela Ştraub, ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Semnalmentele bătrânului sunt: înălţimea de 1,80-1,90 metri, greutatea 70-79 kilograme, constituţie slabă, păr alb drept, ochi albaştri. În partea dreaptă a buzei inferioare, Dumitru Bocancia are o cicatrice de la o intervenţie chirurgicală, iar la mâna stângă are lipsă trei degete (arătător, mijlociu şi secundar).

La data dispariţiei, octogenarul purta o cămaşă în carouri, predominând culoarea gri închis, pantaloni lungi din stofă de culoare gri deschis, fes de culoare neagră, pe margine cu gri, iar în picioare papuci din cauciuc de culoare albastru închis.

„Cei care pot oferi orice date de natură să conducă la găsirea acestei persoane sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 - Apelul de Urgenţă sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie sau Compartimentului Urmăriri - telefon 0235/303.155", a mai spus Ştraub.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite