Vaslui: O noapte în duba Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece apeluri la 112, mai multe sesizări telefonice, zeci de persoane dubiose identificate şi o suspiciune de furt. Acesta este bilanţul oamenilor legii într-o noapte de activitate.

După opt ore petrecute în maşina de intervenţie a poliţiştilor ajungi la o singură concluzie. Infractorii şi scandalagii nu te lasă să respiri. Nici nu a început bine schimbul III (ora 22.00) că maşina de intervenţie a şi fost solicitată. În cartierul Deal, o familie a primit „vizita“ oamenilor legii pentru deranjarea liniştii publice.

Înjurături pentru poliţişti

În fiecare noapte oamenii legii acoperă oraşul cu două maşini şi cinci patrule care merg pe jos. Când intervine un caz mai deosebit, cele două maşini se deplasează împreună la intervenţie.

Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă trecută după ora 23.00, când linia 112 s-a înroşit din nou. Un bărbat de pe strada Trei Ierarhi era pus pe petrecere şi scandal. Omul, fost puşcăriaş, la vederea oamenilor legii, s-a pus pe înjurat. Apoi a scos o lamă şi a ameninţat că se automutilează.

Cunoştinţă mai veche de a lor, poliţiştii l-au luat cu uşurelul pe scandalagiu şi au reuşit să-l liniştească. Nu pentru mult timp însă. Într-o oră, nevasta lui a sunat ca să anunţe că a fost bătută. Duba Poliţiei a mai fost la o discotecă şi un bar, unde petrecăreţii nu-i lăsau pe locatarii din jur să doarmă.

Scandaluri de la alcool

La ora 6.00, când apele păreau să se liniştească, telefonul a sunat din nou. O fată de la o discotecă susţinea că a fost lovită de un individ.

„Faţă de alte seri, aceasta a fost una mai liniştită. Nu este o regulă generală, dar în multe nopţi sunt foarte multe scandaluri, cele mai multe provocate din cauza consumului de alcool“, a spus agentul-şef principal Dănuţ Ţuţu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite