Vaslui: Nouă victime ale accidentelor rutiere în doar două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bilanţ tragic al accidentelor rutiere la acest sfârşit de săptămână în judeţul Vaslui. Nu mai puţin de nouă nouă persoane au ajuns la spital, cu diverse contuzii. Cel mai grav eveniment rutier, soldat cu două victime omeneşti, a avut loc în noaptea de 27 spre 28 august, pe D. J. 243 A.

Vinovat de producerea accidentului este Cătălin C., un şofer de 25 de ani din satul Lunca, comuna Gherogheşti. Tânărul se deplasa cu autoturismul dinspre Pogana către Bârlad şi, din cauza vitezei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coleziune cu o maşină care circula regulamentar.

"După producerea accidentului,Cătălin C. a părăsit locul accidentului. Băiatul a fost identificat de poliţişti în dimineaţa de 28 august. Vasile H., de 19 ani, şoferul celui de-al doilea autovehicul  a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Bârlad, unde a fost diagnosticat cu „policontuzii prin accident rutier, plăgi contuze". Georgiana C., de 16 ani, din comuna Pogana, pasageră în aceeaşi maşină a fost diagnosticată cu „policontuzii prin accident rutier"", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.Pentru fapta comisă, Cătălin C. s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Potrivit datelor IPJ Vaslui, principalele cauze ale celor şase accidente rutiere, petrecute la acest sfârşit de săptămână, sunt traversarea neregulamentară, viteza neadaptată la condiţiile de drum şi nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare faţă de autovehiculul din faţă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite