Vaslui: Noi vedete la Grădina Zoologică din Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mici pot admira în acest weekend noile exponate ale menajeriei din oraş, deschisă între orele 10.00 şi 19.00.

Numărul animalelor de la Grădina Zoologică din Bârlad s-a înmulţit de curând cu încă trei specii. Pe lângă leii, tigrii, urşii bruni sau păsările exotice cu care localnicii s-au obişnuit deja, în menajerie au mai apărut patru exemplare de muflon european, care au fost aduşi de la Grădina zoologică din Târgovişte, un pui de pavian (o specie de maimuţă), pe nume Adam, şi un impunător şarpe boa de nouă kilograme. Acum, parcul zoologic numără 36 de specii de animale.


Vor să mai aducă zimbri şi cerbi lopătari


„Aşteptăm cât mai mulţi bârlădeni să ne viziteze. Suntem în negocieri cu unităţi similare din ţară pentru a aduce şi alte specii frumoase la Bârlad. În curând vom avea două exemplare de zimbru, patru exemplare de cerb lopătar, un piton albinos şi un şarpe de grâu“, ne-a spus Adrian Cărăbăţ, administratorul Grădinii Zoologice.

„Pe lângă acestea, sperăm ca în viitorul apropiat să mai negociem cu alte grădini zoologice pentru a aduce şi alte specii, pentru că este un lucru îmbucurător pentru Bârlad“, a precizat Cărăbăţ. Pentru a putea admira exponatele de la Zoo, bârlădenii trebuie să plătească doi lei, contravaloarea biletului.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite