Vaslui: Minora dispărută în două rânduri de acasă, găsită de polițiști la iubitul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina a fost adusă de polițiști acasă
Mădălina a fost adusă de polițiști acasă

Mădălina Pavel, minora de 14 ani care a dispărut de acasă de două ori într-o singură lună a fost găsită. După cum anticipau, părinții fetei susțin că ea a fost batjocorită și de această dată și doar norocul a făcut ca ea să nu fie obligată să se prostitueze.

Mama Mădălinei susține că a avut noroc de o cunoștință că și-a găsit fata în Vaslui. Ea crede că până la sfârșitul acestei săptămâni odrasla ei ajungea să fie prostituată în alt oraș din țară. "Noi am anunțat Poliția unde este fata. Știam dintr-o sursă sigură că este la apartamentul din gară unde fusese și prima oară când a dispărut. Bine că am găsit-o acum și nu mai târziu, deoarece ajungea cine știe pe unde să se prostitueze. Nici nu vreau să îmi închipui prin ce chinuri a trecut. Ne-a spus că au bătut-o și că au amenințat-o", ne-a spus Mihaela Pavel, mama fetei.

Fata a declarat altceva Poliției

Varianta pe care Mădălina a oferit-o oamenilor lege diferă însă total de ceea ce i-a povestit ei mamei sale. Ea susține că a fugit intenționat de acasă deoarece nu se mai înțelegea deloc cu tatăl și cu mama sa. Mai mult, fata le-a spus polițiștilor că era terorizată de părinții ei după ce a fugit prima oară de acasă. Ea s-a plâns că, ori mama ori tata, o așteptau zilnic la școală când termina orele și îi interziceau să o mai lase afară cu prietenii. "Din verificările efectuate până în prezent, rezultă că minora nu a fost victima vrunei infracțiuni de violență sau a unei infracțiuni de trafic de persoane. Cercetările continuă pentru a stabili exact dacă fata a fost victima unei infracțiuni sexuale", ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui. Varianta polițiștilor este confirmată și de medicii de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Vaslui. "Fetița s-a prezentat ieri la spital, împreună cu mama ei. Ea a foste xaminată de un medic pediatru care nu a constatat că prezintă vreo urmă fizică. Nici psihic, minora nu părea afectată. Mama ei a fost îndrumată către medicina legală pentru efectuarea unor analize suplimentare", ne-a precizat Lelia Croitoru, directorul medical al SJU Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite