Vaslui: Marinică Zărnescu va fi cercetat penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lui Marinică Zărnescu i s-a întocmit dosar penal
Lui Marinică Zărnescu i s-a întocmit dosar penal

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a decis să îi întocmească dosar de cercetare penală lui Marinică Zărnescu, fost şef din Poliţie, ieşit la pensie pe caz de boală în urmă cu patru ani.

El este acuzat de uz de armă letală şi braconaj, după ce  a împuşcat un câine în localitatea Gura Bustei, suburbie a municipiului reşedinţă de judeţ. În urma anchetei penale declanşate, poliţiştii vasluieni vor trebui să stabilească, pe bază de expertize, probe şi declaraţii de la martori şi autor, condiţiile în care a fost împuşcat, pe 10 octombrie, un câine fără stăpân de către fostul poliţist.

Deocamdată, anchetatorii au ridicat puşca de vânătoare a lui Marinică Zărnescu, în vederea expertizării din punct de vedere balistic, şi au trimis cadavrul câinelui la Direcţia Sanitar-Veterinară Vaslui pentru expertiză. Totodată, pe lângă investigaţiile specifice făcute în zona unde a fost găsit cadavrul câinelui împuşcat, au fost audiaţi, într-o primă fază, martorii evenimentului, cei care, de altfel, au şi sunat la numărul de urgenţă 112, când au auzit focul de armă.

Citeşte în "Adevărul de seară" de astăzi ce a declarat Marinică Zărnescu

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite