Bârlad: Magazin cu pastile şi alimente ieftine pentru pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii nutriţionişti şi reprezentanţii Casei de Ajutor Reciproc (CAR) Bârlad au deschis un magazin cu produse naturale adresate în special vârstnicilor.

Persoanele de vârsta a treia îşi vor putea achiziţiona medicamente sau alimente la preţuri mult mai mici faţă de cele practicate în alte magazine de acest gen.

„Dăm produsele la acelaşi preţ cu care le cumpărăm“

„Noi am hotărât să venim în ajutorul pensionarilor şi să-i ajutăm să-şi cumpere mai uşor şi mai ieftin astfel de produse. De la noul magazin, noi nu avem absolut nimic de câştigat pentru că dăm produsele la acelaşi preţ cu care le cumpărăm. Pur şi simplu înlesnim accesul la ele pentru pensionari“, a spus Nicolae Mihai, preşedintele CARP Bârlad. Magazinul a fost înfiinţat cu sprijinul unor sponsori, investiţia ridicându-se la peste 24.000 de lei. Ieri, da deschiderea magazinului, au fost prezenţi medici nutriţionişti şi reprezentanţi ai Prefecturii şi ai Primăriei.

„Trebuie să conştientizăm că a mânca sănătors este un lucru foarte important. Câţi dintre noi mai consumăm linte, de exemplu? Toţi folosim o lingură şi o furculiţă, însă este foarte important şi ce mâncăm cu ele“, a spus doctorul nutriţionist Virgil Stroescu.

De produsele din magazin beneficiază doar pensionarii care vor trebui să facă dovada cu ajutorul cuponului.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite