Vaslui: Hoţ de fier vechi prins cu ajutorul aparaturii de termoviziune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul unei acţiuni de cooperare a poliţiştilor de frontieră şi a poliţiştilor din Fălciu, în apropierea frontierei de stat a fost depistat un bărbat care a sustras piese de la  o instalaţie de irigaţie

Hoţul a fost observat de poliţiştii care supravegheau frontiera cu o autospecială de termoviziune. Aceştia au observat o căruţă în apropierea frontierei, motiv pentru care a fost alertată patrula comună de supraveghere formată din poliţişti de frontieră şi agenţi ai Postului de Poliţie Fălciu, care executau o acţiune de cooperare în localitate.

„În scurt timp, poliţiştii au oprit atelajul condus de Vasile C., de 53 de ani, din localitatea Fălciu. Brbatul transporta trei piese din metal, de aproximativ 200 kilograme, care provin de la o instalaţie de irigaţie", a spus Adrian Corogeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Vaslui. 

Suspectul a fost condus la sediul Postului de Poliţie Fălciu, unde i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite