Vaslui: Găsiți morți pe câmp după patru zile de la dispariție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbați din localitatea vasluiană Bobești au fost găsiți morți, astăzi dimineață, pe un drum lăturalnic din comuna Duda-Epureni .

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, Viorel Maftei (51 ani) și Dumitru Buboi (26 ani) au plecat la începutul acestei săptămâni la muncă în satul Epureni. „Cei doi erau dispăruți practic de luni, de când au plecat de acasă, însă familiile acestora nu s-au îngrijorat pentru că ei obișnuiau să fie plecați mai multe zile la muncă", a declarat Mihaela Ștraub, ofițerul de presă al IPJ Vaslui.

Cei doi au fost găziți astăzi dimineață, pe un drum lăturalanic, care face legătura între satele Epureni și Bobești. Imediat a sosit și un echipaj de ambulanță, însă medicii nu au putut decât să costate decesul celor doi. „Cele două cadavre se aflau la aproximativ trei metri de o sanie. Probabil cei doi bărbați au căzut din atelaj și, fiind un drum pe care se circulă foarte rar, nu i-a văzut nimeni care să le acorde ajutor", a precizat Doina Spiru, asistent șef la Serviciul Județean de Ambulanță Vaslui.

Fiind vorba de o moarte suspect, polițiștii au demarat o anchetă. „La o primă cercetare a cadavrelor nu au fost puse în evidență urme de violență, însă va fi efectuată necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul celor doi", a încheiat Mihaela Ștraub.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite