Vaslui: Fetiţă în vârstă de 12 ani accidentată grav de un copil de 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc aseară, pe un drum din localitatea Chersăcou (comuna Stănileşti). Fetiţa a fost transportată în stare gravă la Spitalul Municipal Huşi, unde a fost diagnisticată cu „fractură claviculă partea stângă".

Poliţiştii sosiţi la locul incidetului au stabilit că vinovaţi sunt şi băieţelul de 14 ani, care nu a fost atent când mergea cu bicicleta, dar şi fetiţa care nu trebuia să se joace în stradă. „Băieţelul se deplasa cu o bicicletă şi din neatenţie a lovit-o pe fetiţă, care mergea pe mijlocul părţii caroabile", a spus Mihaela Ştraub, ofiţerul de presă al IPJ Vaslui.

Pentru ca astfel de evenimente să nu mai aibă loc, poliţiştii au mers, astăzi, în unităţile de învăţământ din judeţ şi au tras un semnal de alarmă asupra cauzelor accidentelor de circulaţie în care au fost implicaţi minori. „În acest mod, s-a dorit conştientizarea minorilor şi a părinţilor asupra necesităţii cunoaşterii şi aplicării normelor rutiere atunci când se deplasează pe drumurile publice", a precizat Ştraub.

Potrivit statisticilor de la nivelul IPJ, până la finele lunii august, în judeţul nostru au avut loc 23 de accidente rutiere care s-au produs din cauza abaterilor comise de minori. În urma acestor accidente, nouă copii au suferit vătămări corporale grave şi 14 au fost răniţi uşor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite