Vaslui: Festival de hip-hop şi rock în poligonul de tir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasluienii sunt aşteptaţi la „Open Camp“ de astăzi şi până duminică. Timp de trei zile, cei care vor ajunge în poligonul de tir Paiu vor avea parte de muzică în aer liber.

Organizatorii speră ca prima ediţie a Festivalului „Open Camp“ să adune la un loc sute de vasluieni iubitori de muzică. „Este o ediţie pilot a festivalului şi, în funcţie de succesul pe care îl va avea, vrem ca «Open Camp» să devină o tradiţie la Vaslui“, a spus Ciprian Hordilă, unul din organizatorii festivalului.

Acesta a menţionat că în cele trei zile de concerte sunt aşteptaţi 1.000  de spectatori „Mai aşteptăm câteva sute de tineri şi din alte oraşe şi sperăm că le vom putea oferi o distracţie pe cinste“, a mai spus organizatorul. În poligonul de tir este amenajat şi un camping, cu standuri de mâncare şi băutură, pentru ca celor prezenţi să nu le lipsească nimic. De asemenea, pe parcursul zilei puteţi juca fotbal sau volei, pe terenurile special amenajate.

„Ne aşteptăm să participe aproximativ 20 de trupe de muzică, din ţară şi străinătate. Am reuşit să aducem şi două formaţii din Germania, We Will Fly şi The Detectors, care se află într-un turneu de promovare în Europa de Sud-Est“, a mai spus Hordilă. Concertele încep astăzi, când este seara hip-hop, şi continuă cu seara alternative, sâmbătă, iar duminică cu rock.

Festivalul se desfăşoară sub egida „Let’s do it, România!“, iar organizatorii speră să „înroleze“ cât mai mulţi voluntari pentru acţiunea din 25 septembrie, Ziua Curăţeniei.

Program:
- Vineri, 23 iulie: hiphop: Wally (Iaşi), Vitrigo Revers, Cojones Records (Vaslui), PaRaSeC (Iaşi), Ceilalţi (Suceava), after-party: DJ Vlad;
- Sâmbătă, 24 iulie: alternativ: Qeta (Vaslui), Ska Fără Trompete (Iaşi), We Will Fly (Germania), The Detectors (Germania), after-party: DJ Răzvan;
- Duminică, 25 iulie: metal: Paranoia (Bârlad), True Mind (Braşov), Vile Obsession (Iaşi), Deliver The God (Braşov); Code Red (Braşov).

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite